Haderslev floorball - Odense FC Herrer 2 4 - 4

30. September 2017, kl. 12.00

Comeback i sæsonstarten

Herre 2 var taget til Haderslev, og kø på motorvejen gjorde opstarten lidt mere hektisk. Ihvertfald kom Haderslev noget bedre ud til kampen og scorede 2 mål på et minut, en hurtig reducering fra debutant Lasse Pedersen, lagde en lille dæmper på en første periode som Haderslev trak sig bedst ud af.

2. periode var mere lige og herrerne kom frem til en masse skud, men til stor fustration for gutterne var der en særdeles velspillende keeper i Haderslev målet. Ham må de gerne lade blive hjemme næste gang ;) Perioden slutter uden mål,.

3. periode starter ikke meget bedre for herrerne, da Haderslev bringer sig yderligere foran. Men det lod herrerne sig ikke slå ud af. Lasse kronede debuten med endnu et mål inden Larz afsluttede et forrygende opspil som udlignede til 3-3
2,5 minut før tid kommer Haderslev så igen foran men den føring holder blot et minut inden Mikkel scorer til kampens resultat 4-4

En godkendt kamp fra holdet, som lige skal spilles sammen, Og vidste god vilje kampen igennem. Der var 5 debutanter til dagens opgør. Lasse der er kommet til fra Bornholm, Marius fra Norge. Fra Vissenbjerg er kommet den berygtede back duo Peter og Marcel. Og sidst men ikke mindst fik Mie debut for herreholdet. Mie er trods sine blot 17 år allerede en habil floorballspiller og leverede en god indsats som hun kronede med titlen som kampens spiller!

Næste kamp for holdet er på søndag d. 8 Oktober hjemme mod Gørding.