Odense FC Herrer 2 - Haderslev floorball 5 - 4

06. December 2015, kl. 12.00

Bundbrag endte med sejr til Odense 2

OFC 2 skulle i dag møde Haderslev Blackbirds til et bundopgør. Taberen af dagens kamp ville indtage sidstepladsen i gruppen i hele julepausen. Haderslev havde inden dagens kamp 0 point, men havde dog kun tabt 5-4 til OFC 1. OFC 2 havde 3 point før kampen.

Kampen startede rigtig skidt ud for OFC 2 der efter 11 minutter var kommet bagud 0-3 på flot Haderslev spil og udnyttelse af OFC 2's fejl. OFC 2 var slet ikke klar. Det blev dog bedre i 2. halvdel af første periode da Larz fik scoret et vigtigt mål efter godt forarbejde af Rumle, der tog et godt raid op ad banen. 2 minutter efter viste Kevin sin skarphed på frislag da han satte bolden helt op i målhjørnet efter en pasning fra Larz.

2. periode var meget lige med chancer til begge hold. Men begge keepere stod en flot periode og den endte 0-0.

I tredje periode gik det noget mere vildt for sig. Begge hold gik mere frem og pressede, og det gav da også en hel del chancer. OFC 2 var dog skarpest til at udnytte dem, og Kenneth scorede et mål, efter sublimt opspil fra hele kæden, til 3-3. Kampen var nu helt åben. 6 minutter efter viste Rasmus endnu engang den store udvikling han har gennemgået siden har startede til floorball i september. På 5 minutter lynede han 2 gange efter opspil fra Kevin begge gange. Både Kevin og Rasmus spillede en stor kamp i dag og førstnævnte blev da også kåret til kampens spiller i dag. Haderslev fik pyntet på resultatet kort efter, men OFC kørte sejren hjem, og fik spillet sig op på en delt 5. plads i rækken.

FREMRAGENDE indsats af hele holdet i dag, og tak til Tim for at hjælpe os.