Odense FC Herrer - Gørding Knights 5 - 4

23. November 2014, kl. 13.25

Pligtsejr over Gørding kom i hus.

Efter sidste uges pinlige nederlag mod Esbjerg, havde Odense en masse at revanchere i dag mod Gørding.
Vi stillede til start med 14 markspillere og Toan på kassen. Vi stillede op:
1. Thomas x 2, Jeppa, Kasper, Jeppe
2. Mads, Nørup, Kenneth, Rasmus, Tim
3. Kevin, (oversiddende back), Larz, Mathias, Søren

Vi kom klart bedst fra, og efter 26 sekunder havde Jeppe fået bolden i kassen, assist fra Jeppa. De svarede hurtigt igen, og efter 4 minutter var det lige igen. Jeppe scorede endnu et mål, denne gang med assist fra Thomas L, og så var vi ellers foran igen. Gørding havde intet rigtig etableret angrebsspil, men de stak dog på en masse kontraer, og et par minutter efter vi var kommet foran, udlignede de igen. Herefter var det Nørup der ville være med, han opfangede en lang bold fra Gørding, satte benene i 5. gear og efter 15 meter i løb, rev han ellers bolden op i net-taget. 2 minutter før tid udlignede Gørding dog igen.

2. periode forløb som 1. havde gjort. Vi sad på spillet og Gørding stak på deres kontra chancer. Gørding stod rigtig godt defensivt, og selvom vi kom frem til mange chancer, manglede skarpheden til sidst. Rasmus fik dog sat sit første mål ind for klubben, da han opfangede en bold fra Kenneth som via bagbanden kom op til Rasmus, faktisk en ren kopi af vores første mål.

3. periode sad vi på ALT spillet de 15 minutter. Og efter 4 minutter kom vi på 5-3 da Jeppa udnyttede at Gørdings forsvar sov på et frislag. Dog fik Gørding reduceret efter 8 minutter, da Thomas H valgte at forære en bold væk i slottet til Gørding. Om det var en hjerneblødning af dimensioner kan man altid diskutere, så længe man bliver enige om at svaret ville være: JA!!! Men disse fejl sker og det slog ikke Thomas H ud, han spillede dog også en rigtig god kamp ud over denne lille fejl. De sidste minutter blev lidt hektiske, uden det for alvor brændte på. Så kampen endte 5-4

En rigtig god kamp, hvor vi kan tage meget med fra. Kæderne fungerede rigtig godt. 3. kæden skal have stor ros for at spille til 0, som var det overordnede mål. Vi skabte RIGTIG MANGE chancer, og vi spillede rigtig god og fair Floorball. Det eneste minus er nok at vi brændte RIGTIG MANGE chancer!