Vissenbjerg Fighting Rats - Odense FC Herrer 2 1 - 2

04. October 2015, kl. 11.20

HISTORISK SEJR TIL HERRE 2

Herre 2 var på besøg hos lokalrivalerne fra Vissenbjerg Fighting Rats. Der var fra start lagt op til en kamp fyldt med masser af fight og intensitet og kampen skuffede ikke!

Holdet stillede op således:
1. kæde: Bergholdt, Simon, Kenneth, Rasmus P og Rasmus Munk
2. kæde: Kevin, Rumle, Larz, Hansborg og Søren .
Målmand: Frederich

Frederich fik sin debut for holdet, og det var Simons første turneringskamp.
Begge hold gik hårdt til den fra start, og kampen bølgede frem og tilbage, dog som vi kom længere ind i 1. periode fik Odense mere spilovertag. Det var dog som om bolden ikke ville ind. Men med 40 sekunder igen i perioden afsluttede Larz et godt gennemspillet angreb og bragte vi os på 0-1. 2. periode startede udmærket og Frederich stod fremragende på kassen. Men halvvejs inde startede et udvisningsmareridt for os, 3 2 minutters udvisninger fulgte i lige i rap, og i sidste powerplay udnyttede Vissenbjerg overtallet og fik udlignet, 1-1.

3. periode fortsatte som de andre. Begge hold havde chancer, men manglende skarphed, samt et par velspillende målmænd holdte kampen på 1-1. Med 30 sekunder igen dukkede Kenneth "ice Cold" Felber op inde foran målet, på en ripost fra Munk. Og iskold som mr. freeze satte han bolden i kassen til 1-2, og skabte ren eufori og sikrede herre 2's første sejr nogensinde!
Alle spillede en fantastisk kamp, og det blev bedre som kampen skred frem. Debutanten i målet Frederich blev kampens spiller, han spillede et brag af en kamp og var en stor årsag til at der ikke blev lavet flere mål.