Odense FC Herrer - Vissenbjerg Fighting Rats 12 - 3

13. December 2015, kl. 14.00

Kampen om Fyn blev en ensidet affære

KAMPEN OM FYN BLEV FOR ALVOR AFGJORT!

Skrevet af kampens spiller Dennis Kahlert
D. 13/12 havde OFC's herre Vissenbjerg på besøg og kampen om fyn skulle afgøres i årets sidste kamp. Vissenbjerg kom som underdogs, men viste trods det stort mod i 1. Periode. OFC bragte sig foran med en scoring af Jeppa 3 minutter inde i opgøret. Vissenbjerg fulgte dog op med en scoring 2 minutter senere, og bragte sig 2 minutter yderligere i front 1-2 med endnu en scoring. OFC blev en smule frustreret og skulle bruge et par skift til at finde fokus - hvilket resulteret i at Thomas L og Dennis skiftede om så Dennis tog centeren og Thomas L tog backen - det gav pote da vi reducerede først i 13'ende minut til 2-2 hvilket også blev slut resultatet af 1 periode.

I starten af anden periode spillede de to hold 4 mod 4 efter to sene udvisninger i første periode, men trods mere plads ikke gav mål til nogle af holdene. Efter 6 minutters spil åbnede topscoreren Jeppe Nygaard ballet med en flot scoring assisteret af hans navnebror, og det skulle vise sig at være starten på en OFC domineret 2 periode. For med et sammenhængene og yderst velspillende OFC hold lykkedes det at vinde perioden 6-0 og holdene gik til pause med stillingen 8-2.

3 periode startede og Odense drengene fortsatte det gode spil med 4 flotte scoringer kun opfulgt af en enkelt scoring fra Vissenbjerg i et 5 mod 3 overtal. Dermed stillingen 12-3 og et OFC hold der kan gå på juleferie som vinderne af Fyn!

Kampens spiller: Dennis Kahlert
Trænerens ord: Efter chokstarten viste vi igen rigtig god moral og trak hinanden op. Dennis som er ret ny i klubben har allerede vist sig som en stærk forstærkning, og han klarede sin helt nye center plads til UG. Derudover skal det nævnes at Kian endelig kom på tavlen med en assist, han levere ellers gode udkast i hver kamp, og er måske lidt uheldig ikke at have 3 stykker nu.