Odense FC Damer - Esbjerg Sharks FC 2 - 3

19. March 2017, kl. 14.00

Ærgerligt nederlag til Esbjerg

Sæsonens næstsidste kamp blev en intens affære, som desværre endte med en Esbjerg-sejr.
Odense bragte sig ellers foran 14 minutter inde i 1. periode, hvor Mie med et flot mål gjorde det til 1-0 til hjemmeholdet. Esbjerg stillede ellers op med flere gamle spillere med stor rutine, men de havde svært ved at finde hinanden i Odenses defensive opstilling. Dermed kunne OFC gå til pause med en flot føring. Anden periode gav desværre to mål til Esbjerg, som kynisk udnyttede Odenses fejl, trods en rigtig god målmandsindsats fra Simone. I 3. periode får Esbjerg endnu et mål, så måltavlen efter 6 minutter viste 1-3. Som det er kendetegnet for Odense giver vi dog ikke op, og der kommer flere store målchancer til bl.a. Sofie og Lerke og et par store friløbere til Mie efter Esbjerg-fejl, uden at det dog bliver omsat til mål. I det 13. minut får Lo-Jo bolden og efter en rigtig flot 1-2-1 opstil med Lerke udenom Esbjergs defensiv får Lo-Jo med stor beslutsomhed placeret bolden i nettet bag Esbjerg-målmanden. Flot, flot mål. Odense går nu op med fuld pres i jagten på en uafgjort, men desværre bliver det ikke til flere mål. Kampen ender derfor med et 2-3 nederlag, men med masser af optimisme hen imod sæsonens sidste kamp mod Arnes Corner i Marienlystcentret næste weekend!