Viborg - Odense FC Damer 2 - 10

07. October 2018, kl. 14.00

Kongekamp af Odenses damer!


Odenses damer skulle i dag en tur til Viborg. Viborg er et nyt hold i 1 division syd, og damerne vidste derfor ikke på forhånd hvilket hold, de var oppe imod. Første chance kommer efter 3 min hvor Simone har reddet en bold og sætter den hurtig i gang med et langt udkast op mod Sofie. Sofie trækker ind i banen og bringer Odense foran 1-0. 

3 min senere er Sarah klar foran målet. Malin sender en pasning ind og Sarah sætter bolden i mål med et flot håndledsskud. Efterfølgende laver Viborg en fejl i udskiftning hvilket giver Odense powerplay. Dette straffer Sofie. Sofie trækker fra målet og ud i banen hvor hun modtager bolden. Hun lægger den efterfølgende ind i målfeltet, hvor en Viborg spiller skærmer målmanden og bolden går lidt heldigt i mål. 
Efterfølgende er det Viborgs tur til at få et powerplay, da Malene får en udvisning for at ramme en Viborg spiller i hovedet med staven. Viborg får reduceret til 1-3 da de fra skud ude fra får sat bolden i mål. 
Første periode slutter 1-3. 
Malene fortsætter succesen med en flot løb ned ad banen, hun sender et skud afsted, som går i mellem benene på målmanden. 
5 mål scores 2 min efter hvor Rillo sender bolden i nettet uden assist. 2 periode slutter 1-5. 

Odense starter 3. periode i høj fart og med mod på mere. 6. Mål scores efter 17 sek, Sofie tager løb ned langs banden og trækker 2 spiller, hun ligger en tværpas ind i banen hvor Rillo stor helt fri og banker bolden op i målet. Anja score Odenses 7. mål ved et løb fra egen zone op gennem midten og slutter af med at sætte bolden i mål. Katrine ønsker også at være en del af mål festen. Hun modtager en spilning fra Sofie, inden foran mål hvor hun med baghånden sætter bolden rundt om målmanden og ind i nettet. Malene score mål nummer 9. Målet er meget identisk med hendes tidligere scoring, hvor hun laver et løb op i banen og får sendt et godt skud afsted som går i kassen. Med 1,5 min igen reducere Viborg til 2-9. Scoringen sker da Odense mister en bold i angrebet pga. miskommunikation i forsvaret får Odense ikke dækket skudet af, som ender med at gå i mål. 

Odense er dog ikke færdige endnu, de ønsker at komme op på et tocifret resultat. Sofie vinder en bold i hjørnet og sender en pasning ind foran mål, hvor Rillo kommer i løb og sætter bolden i nettet til kampens resultat 2-10. 

Odense tager glade hjem fra Viborg, men det vigtigste ved denne sejr er at Lars skal møde op til træning i tylskørt og give øl, da Rillo scorede hattrick. 

Statistikker
Indbyrdes kampe
28.09.14 Viborg - Odense FC Damer 3 - 4
07.10.18 Viborg - Odense FC Damer 2 - 10
23.03.19 Odense FC Damer - Viborg 4 - 1
Vundet Uafgjort Tabt
2 0 1