Odense FC Damer - Arnes Corner 4 - 2

25. March 2017, kl. 12.00

Odenses damer triumferer i sæsonafslutning!

Årets sidste kamp! Thomas råber: læg staven og lav stigningsløb, NU!!!!
Efter kampstart, får vi dog hurtigt imponeret Larz og Thomas, som må bøje sig i støvet for ego Sarah, der scorer på sin egen repost til 1-0. 10 sekunder inden 1. Periode ringer ud, sætter Lojo et hurtig frislag ind bag målmanden og perioden ender dermed 2-0.

Grundet den uvante situation med at være foran, starter anden periode lidt uroligt... Hvilket resulterer i, at vi desværre lukker en lille basse ind. Mie går i denne periode også lidt for hårdt til den, og napper 2 min.. men det gør ikke noget, når boxplayet fungerer til UG!! Anden periode slutter 2-1...

Tredje periode starter med, at Mayo smækker et smukt smukt trækskud lige i madkassen, på assist af Sofie! Desuden syntes Mayo også lige at bolden skulle nikkes en skalle og napper 2 minutter på bænken. Men igen ligner damernes boxplay en drøm man ikke vil vågne fra, og der bliver ikke lukket mål ind.
Mie vil ikke stå uden for målfesten (efter damernes standard). Hun trækker bolden rundt og placerer den i hjørnet som kun Mie kan. 4-1 til os! Arnes Corner ender desværre, efter lidt misforståelser i forsvaret, med at pynte lidt på resultatet...

Kampen ender dermed en 4-2 sejr til Odenses flotteste damer og en sejr i årets sidste kamp!