Haderslev floorball - Odense FC Herrer 2 5 - 7

20. February 2016, kl. 12.00

Flot comeback i Haderslev

OFC 2 tog en tur til Sønderjylland for at møde Haderslev Floorball Klub. Før kampen var Haderslev på sidstepladsen med 5 point, og OFC 2 på 7. pladsen med 10 point. Seneste opgør vandt OFC 2 med 5-4.

Kampen startede rigtig skidt for OFC 2 da der efter 27 minutter af kampen stod 4-0 til Haderslev. OFC 2 var slet ikke klar og det udnyttede Haderslev stærkt til at dominere kampen.

En lille justering i kæderne gjorde dog at det hele blev vendt på hovedet. Simon's kæde gik totalt amok. Først med en flot scoring af Larz der tog hele turen rundt om målet og satte den i det korte hjørne til 4-1. Herefter lavede Kevin to flotte mål til både 4-2 og 4-3. Det ene i powerplay, det andet var bare sat ind med det vanlige kanonskud langt fra mål.

Tredje periode fortsatte som den anden, og OFC kom på 4-4 via endnu en solotur fra Larz, 4-5 via et mål oppe i hjørnet af Kenneth efter flot forarbejde af Munk og Andreas, og også på 4-6 efter endnu et powerplay mål. Denne gang fra Nørup, assisteret af Kenneth. Haderslev fik skabt lidt fornyet spænding ved 5-6, men Simon slukkede alt håbet da han flot satte en bold i det lange hjørne efter en aflevering af Larz.

Fantastisk kamp af kampens spiller, Larz, som lavede 2+2 (og nemt kunne have lavet flere point). Også flot at se at Powerplay fortsat er en styrke for OFC 2. I dag blev det til 2 meget flotte mål.