Odense FC Herrer - Kolding FC 6 - 1

11. February 2015, kl. 14.30

Kamp mod Kolding

Kampreferat d. 11 februar mod Kolding
Chancen for en 1. plads var stadig en mulighed inden hjemmekampen mod Kolding. Derfor var det et utroligt stærkt og fokuseret hold på banen hele kampen igennem. Vi stillede med Toan og Mohammed på mål. Så havde vi 2 stærke kæder: Thomas, Thomas – Jeppa – Jeppe, Kasper samt Nørup, Kevin – Tim – Mads/Lars/Rasmus.

Vi startede med at tage kontrol af kampen med det samme. Folk holdte deres aftaler og gik fokuseret til værks med pasningsspillet fra start. Det gav pote allerede i 3. skift. Jeppe fik rykket sig tilbage fra muren ved et frislag, fik en bold fra Jeppa og så sad den i kassen til 1-0. Kasper tog udsynet fra målmanden som derfor var chanceløs. Det var samme kombination af spillere der stod for 2-0 målet. Jeppe og Jeppa spillede 1-2 og så smækkede Jeppe endnu engang bolden i kassen. 2-0 var også resultatet efter 1. periode, en periode hvor begge kæder var i flot kontrol. Toan stod 1. periode af kampen og tog flot de få løse chancer der kom

Mohammed røg på mål fra 2. periodes start. Og de få chancer Kolding fik tilspillet sig, tog han sig flot af. 2 periode blev en gentagelse af 1. Begge kæder spillede flot rundt, kom til chancer og lukkede godt af bagude. Og det var kun for en vanvittig velspillende Mikkel i Kolding målet der sørgede for vi kun scorede 1 mål i 2. periode. Målet kom fra Kasper, som stod på det rigtige sted på det rigtige tidspunkt. Thomas L trykkede af og returen kunne Kasper vippe i målet.

3. periode blev lidt mere spændende. Kolding pressede højt, hvilket stressede opspillet. Det gav en mere rodet kamp, som Kolding nød godt af. Efter 10 minutter fik Lars så en udvisning på en ren bold. Der var mange situationer som tidligere i kampen sagtens kunne have givet 2 min. Men korrekt eller ej blev Lars vidst ud. Vi var dog ikke længe i undertal. En ufarlig bold snød Mohammed i målet og trillede igennem benene på ham. Denne fejl tager dog ikke fokus fra en rigtig god præstation af Mohammed i målet. Det er ikke til at se han ikke har stået længere end han har. Reduceringen gjorde holdet nervøse og næste mål kunne være gået til begge hold. Heldigvis for os fik vi udbygget til 4-1 ved Jeppa. Kasper lagde bolden op af banden, og fra spids vinkel fik Jeppa skudt bolden i mål. Det tog gnisten fra Kolding, og i løbet af de sidste 2 min fik både Tim og Mads sat en bold i kassen. Begge assisteret af Lars. Tims mål var en rigtig flot lob bold over målmanden mens at Mads på fornemmeste vis fik udplaceret Mikkel i koldingmålet. 6-1 blev resultatet. En stærk præstation af alle spillere i dag. Mohammed udvikler sig flot på målet. Tim spillede en uvant centerplads til UG. Backerne var defensivt solide hele vejen igennem og angriberne fik skabt mange chancer. Kampens spiller blev Jeppa.