Esbjerg Sharks 2 - Odense FC Herrer 3 - 4

31. January 2015, kl. 14.25

Vigtig sejr i Esbjerg

Vi drog 11 markspillere og en keeper afsted til Esbjerg. En kamp der skulle vise sig at blive rigtig tæt.

Første periode startede tæt ud, og vi kom til en del chancer da Esbjerg smed boldene væk i farlige områder. Dog udeblev målet. I stedet kom Esbjerg først på tavlen. Deres nr. 10 slap fri af sin markering og skød bold i nettet helt nede ved stolpen. Intet Mohammed på mål kunne gøre der. Der var generelt mange slag på stav, og man kunne fornemme kampen ville udvikle sig grimt, hvis ikke dommerne snart skred ind. Først tabte, den ellers så rolige, Kasper hovedet og skubbede en modstander. Lidt efter røg de også ned på 4 mand. Inden perioden sluttede nåede vi at udligne til 1-1. Jeppa med målet og Tim med assisten. Søren nåede også at blive sendt ud af kampen, efter en hård tackling ved banden.

Anden periode blev lige så tæt som første. En masse hårde nærkampe og farlig spil fra begge hold. Vi kom dog først på 1-2 da Nørup smækkede bolden op i målhjørnet uden chance for målmanden. De udlignede dog hurtigt efter en personlig fejl fra vores side. Kampen blev ved med at bølge frem og tilbage. Vi kom endnu engang foran, da Thomas L lagde et frislag til rette for Jeppa, som han lagde ned i målhjørnet.

Sidste periode blev ligeså tæt som de første 2. Først udlignede de endnu en gang til 3-3. Dog ville Kasper det anderledes, han tog en aflevering med fra Jeppa, som han fra en skarp vinkel fik sat ind. I slutfasen steg intensiteten og både Thomas x 2 samt Tim nåede at få en udvisning inden slutfløjtet.

Generelt en tæt kamp, dog sad vi nok på det meste af spillet, men Esbjerg var altid farlige. Stor Cadeau til alle spillerne som kæmpede godt, samt Mohammed der stod en god kamp på mål.

Nu venter 3 finaler, hvis vi vinder dem ender vi mindst a point med 1. pladsen. og med lidt held kan vi også stadig nå at hive 1. pladsen i land. Det vigtigste er dog stadig at vi som hold bliver ved med at udvikle os og lægge på.