Odense FC Herrer - Aalborg Flyers FC 6 - 5

Odense FC - Aalborg FLyers

Odense floorball club tog lørdag den 6 januar imod Aalborg flyvers på hjemmebane i marienlystcenteret.

Skrevet af kampens spiller Søren Grønhøj Andreasen
.
1. periode starter stille og roligt ud for Odense. Begge hold skal lige finde sig til rette og se hinanden an. Der skulle gå 9 min og 1 sek. før at det første mål kom i kassen. Det var Mads P for Odense der satte bolden ind efter en flot assist af brormand Tim. Aalborg flyvers får en udvisning i tiden 13.32, hvor Odense for en af de første gange i sæsonen scorer i powerplay. Målet blev scoret af Kasper N. Resten af 1. periode gik det meget frem og tilbage. Begge hold med chancer. Aalborg får en 2 min i tiden 14.51 og igen i tiden 19.06, men holder god stand.

2. periode starter ud med 1 min tilbage af Aalborgs udvisning. 2 sek. efter Aalborg er blevet fuldtallige får de en friløber, her kommer der en høj bold ind over, hvor Søren A kommer til at ramme bolden i luften og får derfor en 2 minutters. Aalborg staffer hurtigt og scorer i tiden 1.41 til stillingen 2-1. Efter 6 min og 6 sek. i 2. periode får Søren A bolden i kassen med assist fra Lasse P til stillingen 3-1. Dog får Odense ikke lov til at have føringen i lang tid. Der skal nemlig kun gå 2 min før at kampen står 3-3. Aalborg straffer Odense 2 gange på nogle ærgerlige fejl i forsvaret. Efter 9 min 45 sekunder får Aalborg en 2 min udvisning. Bolden bliver spillet flot rundt i powerplayet og efter 10 min 43 sek. scorer Kasper N med assist fra Søren A. Odense presser på og vil meget gerne op og have en 2 måls føring igen. Der sker også efter 14 min 4 sekunder, da Kasper N igen får bolden i kassen med assist fra Søren A. Aalborg får i 2 min udvisning efter 14.55 og igen i tiden 15.19, så nu er det 3 mod 5, men selvom at Odense får mange skud på, får de ikke bolden i kassen og må gå til pause med stilling 5-3.

3. perioder starter hurtigt ud med et flot mål af Tim P i tiden 2.12 med en rigtig flot assist af brormand Mads. Der efter kommer der lidt mere ro på, men stadig med mange chancer til begge hold, men målmændene for begge hold står en flot kamp. I tiden 13.02 får Aalborg et rødt kort og skal derfor have en mand på bænken i 5 min. Odense kører bolden rundt i de 5 min. Da Aalborg bliver fuldtallig begynder de et massivt pres og får scoret 2 mål, så stilling bliver 6-5, de når dog ikke at får det 6. mål i kassen og Odense kan gå glade fra kampen med endnu en sejre i bagagen.