Odense FC Herrer - Hjørring Hawks 5 - 3

15. October 2017, kl. 14.00

Søndag d. 15/10-2017 Odense VS Hjørring

UBESEJRET!
1. Periode starter dårligt ud, hvor nogle folk ligner de har været i byen hele weekenden og er på ingen måde klar i hovedet, spillet går for langsomt og chancerne er minimale (Ihvertfald for en af kæderne). Der ser man også efter at Hjørring kommer foran efter 7. minutters spil, hvilket fik Odense til at vågne lidt. 3 Minutter skulle der gå, før Odense bringer sig på 1-1, målet scoret af Mads P. Man skulle tro at 1. periode vil ende godt for Odense, men ligesom alle andre kampe i år, skal Odense selvfølgelig have en 5 minutters udvisning. Heldigvis er Odense stærk i undertal og formår igen at holde modstanderen fra at score.

2. Periode er bedre, Odense har et par store chancer, som skal sættes i nettet, men skarpheden er der bare ikke. Efter 5 minutters spil, finder Tim en fri Mads inde foran målet, som sætter bolden i kassen. Perioden stod mest på Odense spil, dog med nogle gode kontraer fra Hjørring, hvor Rumle har et par fænomenale redninger.

3. Periode går Odense ud med en mentalitet at denne kamp SKAL VINDES. Der skulle blot gå 37 sekunder før Søren sætter bolden i nettet. Efter 5 minutters spil, får Odense en 2 minutters udvisning og Odense skal igen tilbage i banen og stå. Med 3 sekunder tilbage af udvisning fårOdense en kontra, hvor Søren formår at spille Mads fri i en 2 mod 1 situation, som han sætter ind. Efter 14 minutters spil, gør odense det til 5-1 efter Tim sætter et skud op i krogen. Odense troede at kampen var slut, man skal dog huske at en periode varer 20 minutter og ikke 14. Der skulle kun gå 6 sekunder, før Hjørring gør det til 5-2 og yderligere 2 minutter før de gør det til 5-3. Stemningen på bænken var nervøst, eftersom alle Odenses kampe er endt med at blive til en gyser til sidst. Odense har de største chancer de sidste 3 minutter, hvor de egentlig skal lukke kampen helt, men igen er Odense ikke skarpe nok.

Kampen ender 5-3, en fortjent sejr til Odense, som nok skal øve skudtræning i ferien. Heldigvis går der en måned før næste kamp skal spilles, så mon ikke det kan forbedres lidt.
Odense var uden deres 2 startere Jeppe Nygaard og Dennis Kahlert, som er skadet. Dette gav debut til Jesper, som spillede en rigtig god kamp og man kan se han gerne vil tilpasse sig 1. holdet med sin 5 minutters udvisning.