Jelling Floorball - Odense FC Herrer 3 - 7

08. November 2014, kl. 14.30

Kamp mod Jelling

3. sejr sender Black Swans på første pladsen.

13 spillere tog turen til Jelling, og efter 1 måned uden kampe, var det spændene at se om vi kunne fortsætte den gode stime. På mål var Toan som leverede en rigtig god kamp, og de 2 kæder var: Mads, Nørup – Jeppa – Jeppe, Kasper; Kenneth ©, Kevin – Thomas – Tim, Rasmus. Mathias og Søren startede ude, men der blev skiftet
rundt så alle winger nåede at sidde ude.

Det startede planmæssigt med Odense dominans, men Jelling bed fra sig på kontraer, og gjorde faktisk rigtig godt i alle 3 perioder på deres kontra stød. Dog var det ikke meget organiseret angrebsspil der blev udøvet. Efter 10 minutter kom vi så foran på mål af Jeppa assisteret af Jeppe. 7 minutter senere lagde Jeppe op til endnu et mål, da han spillede Kasper fri som velplaceret slog den i kassen. Et halvt minut før pausen ville Jeppe så også på tavlen, da han rullede en mand i højre siden og fint lagde den i kassen. 3-0 til Black Swans efter en god periode.

2. periode blev en gentagelse af 1. og der skulle kun gå 3 minutter inden Mads fra backen sendte den i kassen. Assisteret af Jeppa, som sekunder inden lavede kampens afbrænder da han brændte på frit mål. 30 sekunder efter scorede Tim så da Thomas spillede ham rigtig flot fri i højre siden. Og efter 17 minutter byttede de 2 roller da Tim slog en bold ind mod Thomas og efter at have ramt 2-3 Jelling føder kunne Thomas let slå den i kassen.

På dette tidspunkt har vi endnu ikke lukket mål ind i 1. og 2. periode, men til gengæld lukker vi konsekvent mål ind i 3. Om det er dovenskab eller nervøsitet eller tilfælde er svært at sige, men det er en rigtig dårlig vane. Og der skulle også kun gå 3 minutter inden Mads valgte at aflevere bolden til en Jelling spiller som omsatte gaven til mål. 3 minutter senere valgte vi igen at sove i forsvaret og så stod det lige pludselig 2-6. Heldigvis fik vi efter 2 minutter slukket det spinkle håb Jelling havde fået, da søren skovlede bolden i kassen efter et flot rush af Kevin. Og selvom Jelling reducerede engang til, blev det aldrig rigtigt spændene da Jelling valgte at hive 2x2 minutter.

Generelt en god kamp, og vi kan være meget tilfredse med at vi nu fører ligaen, samt at vi ikke hev nogle udvisninger. Dog er det underligt at vi skal lukke 3 mål ind i 3. periode hver gang. Næste kamp er allerede på Søndag mod Esbjerg.