Odense FC Herrer - Sønderborg 5 - 3

21. September 2014, kl. 13.00

Ny start

Dette var første officielle kamp spillet af et odenseansk herre floorball hold siden lukningen af den gamle klub for mere end 2 år siden. Det var derfor også et helt anderledens hold som stillede op til kamp, og med mindre end 1½ måneds træning var det spændende at se hvor hurtigt holdet havde fundet sammen.

Truppen talte 15 markspiller og 1 målmand så det var et talstærkt hold der var mødte frem, heriblandt gamle spillere som Jeppe Nygaard, Nørup, Tim og Mads Pedersen med flere. Derudover talte truppen ikke mindre end 3 spillere som havde deres første officielle floorballkamp nogensinde! Thomas, Esben og Mathias spillede dog alle en stærk kamp, og der er masser godt i vente fra dem. Samtidig er der kommet tilflyttere som Kasper Nielsen, som tidligere har været topscorer i Kolding og Kenneth Felber som er tidligere formand i Fredericia, Samt dameholdets træner David Geroc. Thomas Larsen og Jeppe Andreasen er holdets trænerteam og begge har både erfaring med Liganiveau som spiller og mange års trænererfaring.

De 3 kæder bestod af: Thomas, Thomas – Jeppa – Jeppe, Kasper; Mads, Nørup – Kenneth – Tim, David; Lars, Esben – Kevin – Mathias, Søren og på mål havde vi en stærkt spillende Michael Hansen.

Fantastisk start

Kl. 1300 lød dommerfløjtet så til kampen som alle drengene havde ventet længe på. Og kampen var ikke ældre end 5.09 før Black Swans havde deres første føring nogensinde. Tim Pedersen afsluttede et stærkt indgreb af hans bror Mads, som brød spillet og ellers satte tempo på fremad. Derefter gik der sølle 1 minut og 10 sekunder før nettet blafrede igen. Denne gang var det Jeppe Nygaard som efter en pasning af Thomas Larsen, satte et par mennesker med et par hurtige træk og resolut bankede bolden i kassen. Resten af perioden fortsatte med spilovertag og chancer til
Odense.

En gentagelse

Anden periode skulle vise sig at ligne første rigtig. Efter 24.19 trak Sønderborg en udvisning, men man kunne nemt se der ikke var øvet PP og vi skulle også hen til 10 sek. Efter PP da et stærkt pres ledte til et boldtab midt i Sønderborgs slot og Jeppa lagde den roligt i mål ved modsatte stolperod. I tiden 29.31 scorede David så på et oplæg af Tim. Og stillingen efter 2. periode var 4-0 til Odense.

Wake-up Call

Vi snakkede i pausen om at nu skulle vi prøve at holde nullet. Og om vi selv jinxede situation kan ikke siges. Men Sønderborg kom meget mere aggressivt ud til 3. periode. Der skulle gå 7 minutter før der blev reduceret, og så begyndte Odense derfra ikke at spille floorball men i stedet slå lange fantasiløse bolde uden modtager, og sænkede generelt tempoet meget. 3 minutter senere var den så gal igen og nu begyndte panikken stille og roligt at sprede sig. En udvisning i 53. minut gjorde ikke situationen lettere. Om udvisningen var korrekte var der mange meninger om, men udvisningen var dømt. Man kunne hurtigt se forskel på hvilket hold der var sammenspillet og hvilket der ikke var i PP og Sønderborg skulle ikke bruge mere en 1.10 af PP før de havde reduceret endnu en gang. Så med 6 minutter tilbage og et klart momentum til Sønderborg var der pres på. Og vi skulle helt hen til et minut før tid inden kampen var afgjort. En hurtig kontra satte Jeppe afsted og da målmanden kun kunne halvcleare kunne Kasper lave et klassisk angriber mål og prikke bolden resten af vejen.

Kampen endte 5-3 og selvom det holdte hårdt var det et fortjent resultat som Black Swans kan være rigtig tilfredse med! Sønderborg kom sidste år nummer 2 med 1 point op til Kolding, så nu har drengene selv sat pres på favoritværdigheden.
Kampens spiller blev Michael på mål, som med en masse gode redninger og stor autoritet og lyd styrede forsvaret flot. Men en KÆMPE cadeau til alle spillere får en flot flot indsats!

/Jeppa

Statistikker
Navn Mål Assists Point Udv.
Jeppe Nygaard 1 1 2 0
Tim Pedersen 1 1 2 0
Dávid Geroc 1 0 1 2
Jeppe G. Andreasen 1 0 1 0
Kasper Nielsen 1 0 1 0
Mads Pedersen 0 1 1 0
Thomas Larsen 0 1 1 0
Esben Damgaard 0 0 0 0
Kenneth Felber 0 0 0 0
Kevin Naldal 0 0 0 0
Larz Rasmussen 0 0 0 0
Mathias Danielsen 0 0 0 0
Michael Hansen 0 0 0 0
Nicolai Nørup 0 0 0 0
Søren T. Hansen 0 0 0 0
Thomas Haugaard 0 0 0 0
Michael Hansen Kampens spiller