Sunds vs Odense

15. March 2023, kl. 11.08

Kampen startede jævnbyrdigt, med meget spil på midten af banen for begge hold, og der blev lagt utroligt mange kræfter i det defensive spil fra begge hold.
Odense fik først bolden i nettet og kom foran, halvvejs i 1 periode.
Herefter blev resten af 1 periode, en rodet affære.
Startende med en aktion i hjørnet hvor Nicholai skulle have haft to min for en klumset aktion. Den forurettede Sunds mand, valgte herefter at løbe direkte hen og smide Jeppa ud over banden og fik sig to minutter i stedet, blev startskuddet til en lang kamp i kampen imellem Sunds og dommerne.
Powerplay blev desværre ikke udnyttet imod en meget velfungerende Sunds boks, hvilket desværre blev kendetegnende kampen igennem.
Sunds tog sig af resten af første periode, med 2 mål og 1 rødt kort for brok, så vi gik til pause bagud 2-1.
2 periode startede også med Sunds i fokus, 2 mål i første halvdel af perioden. Heldigvis for Odense mandskabet, lave de 1 i hver ende, så stillingen var 3-2.
Sunds var ikke helt færdige med at være utilfredse med dommerne.
Dommerne overså Odense tydeligt var for mange spillere på banen, hvilket betød en sunds spiller brokkede sig til endnu et rødt kort.
Den sidste halvdel af anden periode, bød på gode tilbud til Odense mandskabet, der lige manglede det sidste held for at få bolden det sidste stykke ind over stregen. Og videre et Odense mandskab, der satte sig mere og mere på kampen, og et Sunds hold, hvis ben virkede tungerer og tungere.
Pause bagud 3-2.
3 periode blev helt og aldeles på Odenses premisser, der udnyttede et træt sunds mandskab, hvilket resulterede i 4 mål til Odense imod et enkelt til sunds, så Odense kunne trække sig sejrsrigt ud af et godt spillet opgør.
Sejren betyder at Odense vinder 1 Division, til stor glæde for holdet og dem der følger med.
En rigtig god holdpræstation, Hvor drengene formodede at holde hovedet koldt, snakke pænt til dommere, og tro på sig selv hele kampen igennem.
Nu kan man men ro i sindet, tage til Aarhus næste weekend, og nyde sæsonens sidste kamp, og en festlig aften i det jyske bagefter.