Randers Raptors – Odense Floorball Club

05. December 2022, kl. 08.32

Skrevet af kampens spiller: Thomas Haugaard
På 2. advent drog Odenses herrespillere mod Randers med et julehåb om at kunne forlænge den ubesejrede stime, samt slutte 1. halvår, tilbage i 1. division vest syd, som ubesejrede. Inden kampen havde Rasmus P haft problemer med sit håndled efter et fald på sin cykel, det skulle dog ikke holde ham fra at score i dagens kamp.
Samtidig kunne back parret Berg/Haugaard fejre deres 100 kamps jubilæum.
1. periode
Man skulle ikke tro at Odenses spillere havde brugt 2 timer i en bil – for holdet lynstartede og specielt Lasse Pedersen virkede som om at hans nye frisure skulle indvies med et par assist. Derfor var Lasse også oplægger til både Nørup og Nygaards mål, således at Odense var foran 0-2 inden der var gået 2 minutter af kampen.
Der skulle gå lidt længere tid til næste scoring, men så kom Odenses kæde med Munk og Allan også i gang. I opspillet går bolden fra Haugaard til Munk i venstre side, Munk tager bolden godt med i løb og finder Allan i slottet, hvor Allan scorer sit første mål med en målmand i målet. Et par minutter efter 0-3 målet skulle Jeppa tage sin første af 2 udvisninger for ukorrekt slag, hvor Odenses undertalsspil igen holdte stand og havde god kontrol over Randers’ powerplay.
I det hele taget er kampbilledet domineret af Odense med små visit fra Randers i Odenses ende. Randers havde kampen igennem et stort arbejde med at bryde Odenses defensive styrespil ned og brugte meget tid på at rykke bolden mellem de 3 bagerste personer.
2. periode
2. periode startede ikke med lige så hurtige mål som 1. periode. Dog skulle Odense komme på 0-4 i et powerplay, hvor Haugaard fik spillet bolden til Rasmus P og P brugte ikke mange sekunder på at sætte bolden i mål med et flot trækskud. Herefter gik Odense ned tempo og det virkede næsten som om at hele holdet havde 4, 4, 4, 4, 0 kørende i hovedet og derfor ikke havde samme koncentration, som i første periode og starten af 2. periode. Som en start trak Nygaard en udvisning for ukorrekt slag, hvor Randers var ved at tilspille sig en rigtig god mulighed. Herefter fik Randers rigtig godt fat i kuglen og Odense valgte at køre med på Randers’ spil frem for at finde frem til deres eget kontrollerede spil. Det skal dog ikke tage noget fra Randers, som fik spillet bolden godt rundt og fik scoret 2 mål, hvor Odenses spillere agerede kegler i stedet for modstandere.
2. periode sluttede med at Berg fejrede sit 100 kamps jubilæum med at se sol, måne og stjerner, da han valgte at blokere en pasning med hans helt egne julekugler. Tak til Randers for god sportsmanship, da man valgte at trække bolden ned i det ene hjørne og lade tiden løbe ud.
3. periode
I pausen mellem 2. og 3. periode valgte trænerteamet at give en kollektiv skideballe til både dem selv og resten af holdet. Niveauet i de sidste 10 minutter af 2. periode var simpelthen ikke højt nok. Odense skulle dog bruge endnu et powerplay til rigtigt finde melodien igen. Jeppa lavede en god pasning til Kasper Nielsen, som lavede en Nielsen special og trak ind ved nærmeste stolpe og satte den op i net taget. Odense har virkelig fået gang i powerplayet i de sidste 3 kampe og må siges at have fundet melodien.
Der skulle kun gå knap 20 sekunder før Kasper Nielsen igen var i spil! Haugaard bevarede overblikket på pointen og fandt en fri Nielsen foran mål, som efter et par forsøg fik skovlet bolden i mål til 2-6. Herefter gik Odense igen ned i kadence, hvilket et godt kæmpende Randers mandskab straffede prompte og scorede til stillingen 3-6. Herefter kiggede Odense spillerne hinanden i øjnene og blev enige om at spille den sikkert og forsøge at spille bolden hjemad og rundt mellem hinanden, i stedet for at løbe med hovedet under armen op og skyde. Om Haugaard stod og tænkte på de kolde Odense Pilsnere i køletasken vides ikke, men skiftet efter valgte Haugaard at tage bolden med op i venstre side. Hele bænken og kæden på banen var klar til at rive Haugaard ud på bænken, men her skulle han hurtigt få dem alle til forstumme, da han med et flot håndledsskud placerede bolden i modsatte målhjørne til slutstillingen 3-7. Sidste nævneværdige ting der skete i kampen, var at Jeppa tog sin anden udvisning – bødekassen siger mange tak for en indbringende søndag fra Jeppas side.