Odense mod ÅFK2

01. December 2022, kl. 11.56

Odense mod ÅFK2 skrevet af kampens spiller Allan Sandland
Odense tog i Onsdags mod ÅFK2 på hjemmebane. Forventningerne var gode selvom cirka 50% har været små syge op til kampen og derfor ikke var helt på toppen.
1 Periode.
ÅFK viser at de gerne vil sidde dybt i banen og spille lang bolde op på deres angribere, eller prøve at vinde bolde i vores opspil. Det lykkes dem også da Jeppa må se forkert på grøn og blå og spiller bolden lige i bladet på en ÅFK spiller som scorer på et hurtigt slagskud til 1 – 0. Det holder dog ikke længe da ÅFK får en 2min udvisning og Haugaard formår at tvinge bolden i mål fra bag målet til 1 – 1. Resten af perioden står begge hold godt defensivt og ÅFK får nummer 2 udvisning i de døende sekunder. Perioden slutter 1 – 1 og Odense starter i powerplay til anden periode.
2 Periode
Odense startede i powerplay og ligesom ÅFK bliver fuldtallige scorer Nygaard til 2 – 1. Det varer dog ikke længe før ÅFK svarer igen til 2 – 2. ÅFK har i løbet af kampen fået Odense til at spille meget langsommere end vi er vant til og vi kunne også føle at det ikke var den bedste kamp. Alle på holdet var en smule sløve. Det inkludere også Berg som kommer alt for sent i en takling efter han er tonset op i angrebet. Så første 2 min udvisning til Odense. Vores undertal spil er fortrinligt og perioden ender 2 – 2
3 Periode
Odense kommer bedre ud til kampen og det vare ikke længe før vi slår en kontra Nørup før bolden i venstre side og i bedste Mæhle stil servere han et tap in til Rasmus P. som alligevel skal bruge stolpen for at score 3 – 2. Odense viser igen at de spiller en god boks spil forsaget af Lasse's 2 min udvisning. Derefter viste Rasmus p at han også kan klare den selv ved at drible 2 spillere og banke bolden i kassen 4 – 2. ÅFK er nu nødt til at komme frem i banen og lave pres for at komme tilbage i kampen de scorer på et hurtig taget frislag til 4 – 3. Det betyder at de nu presser endnu mere på for det sidste mål. Det stopper dog ikke Munk fra at spille en Allan fri hvorefter Allan scorer med et rigtig flot placeret skud fra egen banehalvdel som målmanden ikke havde nogen chance for at redde. Måske fordi han sad på bænken da ÅFK satsede alt for at komme tilbage. Kampen ender 5 – 3