Odense Floorball Club vs Sunds Seahawks 2

23. November 2022, kl. 16.06

1. periode.
Odense kom godt fra start og kom hurtigt foran 1-0 på mål af Rasmus P. Som forventet var det et stærkt Sunds hold med b.la et par tidligere ligaspillere, de fik derfor hurtigt svaret igen med to hurtige mål i midten af 1. periode. Tim P fra Odense fik dog svaret igen kort efter, også var der udlignet til 2-2. Sunds kom igen foran 2-3 inden Lasse fra Odense til sidst i perioden sørgede for at Odense gik til pause med 3-3. Alt i alt en fin periode hvor begge hold viste gode takter.
2. periode.
Sunds kom stærkt ud fra periodens start og formåede at lave to mål så der efter 8 minutters spil stod 3-5. Selv om Odense følte sig en smule snydt af dommerne på det ene af Sunds mål, lykkedes det dem at holde fokus og kæmpe videre på banen. Det resulterede også i at Rasmus P, efter et flot spillet powerplay kunne gøre det til 4-5. Odense havde herefter godt fat i Sunds og Jeppe Nygaard lykkedes også med at sende bolden i mål til 5-5 i slutningen af 2 periode, som også blev periodens resultat.
3. periode
Igen var Sunds skarpest fra start og fik hurtigt scoret 2 mål inden for de første 5 minutter af tredje periode. Ingen tvivl om at der skal arbejdes på skarpheden lige efter pausen for Odense. Lasse valgte at trække en udvisning for hårdt spil, men Odense fik sat en god boks op og kom igennem udvisningen. Herefter var det Sunds tur til at få en udvisning. Igen viste powerplayet sin styrke - Rasmus P og Kasper Nielsen kombinerede til en reducering til 6-7.
Det skulle dog vise sig at Lasse havde valgt at ligge sine øjne på udvisningsbænken, da han valgte at tage et frislag 10 meter fra det tiltænkte sted og samtidig formå at sende et slagskud direkte i hovedet på Sunds målmand. Lasse fik derfor 2+10 minutter til at finde sine øjne på udvisningsbænken. Odense fik igen sat en god boks op og fik endda scoret ved et super mål af Kasper Nielsen.
Herefter valgte Sunds at tage time out for at samle tropperne. Det viste sig at være en god beslutning fra Sunds, da de efterfølgende gik ind og fik scoret til 8-7. En kold spand vand i hovedet på et hårdt kæmpende Odense hold. Der skulle dog ikke gå mange minutter før Odense var på omgangshøjde med Sunds igen – et skud fra Nygaard rammer ikke målet, men går fra bagbanden ud foran mål, hvor Haugaard var klar til at udnytte muligheden. 8-8 og alt var helt lige ind til overtid og straffeslag.
Overtid + straffeslag
I overtiden var der gode chancer til begge hold for at afgøre kampen, men det virkede heller ikke til at energien var på sit højeste hos nogle af holdene. Derfor skulle kampen afgøres på straffeslag. Det var Odenses første straffeslagsafgørelse i alle kampe de har spillet, så der var stor spænding at spore hos de trætte spillere. Frederich udrettede mirakler i målet og tog fusen på 3 ud af 4 spillere fra Sunds med super redninger! Dermed kunne Haugaard afgøre kampen, da Odense havde scoret på 2 ud af 4. Tim valgte at lægge ekstra pres på da han lige nåede at fortælle Haugaard at det jo kunne afgøres nu. Heldigvis fik det ikke indvirkning, da Haugaard med et skud satte målmanden til vægs og scorede det afgørende straffeslag. Dermed blev kampen HAUgjort
En spændende og fantastisk kamp, hvor Odense virkelig viste moral og holdånd! Alle spillere fra Odense udrettede noget godt i kampen og er derfor stadig ubesejret i 1. division vest syd.