Odense FC vs Esbjerg Sharks 2 - Herre

30. October 2022, kl. 12.50

Odense mødte op med en plan om at være klar fra start og fra træningen var der lagt op til et offensivt pres fra første fløjt.

1 Periode.
Kampen startede, og Odense kom godt fra start og kontrollerede kampen med højt pres som gjorde os spilstyrende. Vi kommer foran på et mål fra Munk. Esbjerg kommer desværre hurtigt tilbage og scorer til 1-1. Nygaard scorer til 2-1 før Esbjerg vinder bolden efter et dårligt frislag fra Odense og scorer i en 2 mod 1 situation. Første periode ender 2-2
2 Periode.
Her tager Odense virkelig over. Vi spiller med hovedet og Berg får lavet en god assist til Nielsen da han tager et frislag hurtigt. Nygaard vælger så at gøre det samme til Nørup som får smækket bolden op i hjørnet. Anden periode ender med at Kasper Hansen og Rasmus P hver især laver et mål og perioden ender med en målscore på 6-2
(Kampen spiller sad på bænken hele anden periode)
3 Periode.
Esbjerg lægger nu et højt pres og forsøger at få vendt kampen. Det resulterer i 2 gange 2 minutters udvisninger til Esbjerg. Det første Powerplay spiller vi yderst godt, mens at det andet powerplay går på at vi laver frislag på Esbjerg i 2 minutter. Resten af perioden blev en meget kaotisk frem og tilbage. Dog uden de store chancer, dermed ender kampen 6-2 til Odense.