Trænerteamet på plads for damerne

28. April 2020, kl. 12.08

Nu er det blevet tid til også at præsentere trænerteamet for damerne den kommende sæson.

Larz forsætter som dametræner, men får et par nye ansigter som medtrænere. Simone, der desværre var nødsaget til at stoppe i målet pga skader, og Mikkel har begge sagt til at blive en del af holdet til den kommende sæson!

Simone Moretto er mangeårig målmand for klubbens damehold og nåede også at få landsholdsdebut, inden hun midtvejs i sæsonen desværre var nød til at stoppe i målet pga skader. Siden da har hun hjulpet trænerteamet. Og nu bliver hun en fast del af teamet.

Mikkel Andreasen kommer med erfaring fra Falsled-Svanninge floorball som han har trænet de seneste par og Odense Firmaidræt. Derudover står han for teknisk træning i diverse fynske floorball klubber gennem samarbejde med DGI.

Lars "Larz" Rasmussen har stået i spidsen for damene de sidste 4 sæsoner og er derudover også holdleder for klubbens 2. herrehold og ansvarlig for motionsholdet.

"Det er super fedt at få Mikkel og Simone med, de kan hver især tilbyde noget ekstra som jeg ikke er i tvivl om er til fordel for vores damespillere. Simones styrker ligger jo klart på især målmandspillet og det er her vi i første omgang kommer til at nyde godt af Simones erfaringer, men Simone er god til at suge til sig og hun bliver en god sparringspartner." udtaler Larz og forsætter om Mikkel:

"Mikkel er jeg meget spændt på at komme til at arbejde med, vi har sparet med hinanden gennem årene og jeg var ikke i tvivl om at han ville være et godt match, da muligheden opstod. Han kommer til at bidrage med mere udvikling af den individuelle spiller. Og så kan han bidrage med nogle friske ideér, som der nok er brug for, for at vi ikke går i stå. Jeg har haft et godt samarbejde med først Thomas og senere Petr, og er heller ikke tvivl om at det også bliver fedt at arbejde med SImone og Mikkel.
Nu skal vi bruge det kommende stykke tid til få klarlagt planerne for den kommende sæson, som vi ser meget frem imod"

Nyhedsbillede