Tilbage på vindersporet!

31. October 2018, kl. 10.09

Optakt

Efter sæsonen startede med at flere hold trak sig fra 1. divisionen, og vores pokalmodstander trak sig ligeså, skulle vi hen i slutningen af september før vi kunne spille vores første kamp, som var mod Ligaholdet Brønderslev.

Vi røg desværre ud i overtid, efter at have sat føringen over styr med et sekund tilbage af ordinær spilletid. En kamp som desværre bar præg af, det var vores 1. kamp i sæsonen mens Brønderslev var spillet varme i ligaen. En kamp som vi måske lidt mod forventningerne egentlig skulle have vundet.


Tårnhøjt niveau

1. divisionen er i år en sjov størrelse. ÅFK er nedrykkere fra ligaen og har fået Skanderborg spillere til klubben, Frederikshavn 2 bliver brugt som reserve holdet for deres ligahold, mens de samtidig har fået 2 kæmpe profiler i form af Niklas Juul og Nicolai Flyvholm. Aalborg har fået Overgaard tilbage, og ligner igen et hold som gerne vil spille liga. Strandby Elling har modtaget en større flok af utilfredse Frederikshavn spillere, og i 1. kæden løber der rigtig meget liga erfaring rundt fra øverste hylde.  Klubber som Hjørring, Flyers og Esbjerg har trukket sig, så tilbage er dygtige hold med mange gamle ligaspillere. 1. divisionen har i år et uhyggeligt høj niveau.


Opsummering af de første par kampe

Første kamp mod ÅFK blev lidt en gentagelse af pokalkampen. Odense kommer foran, men smider kampen i 3. periode.

Det samme sker lidt oppe i Strandby, hvor kampen er meget tæt indtil midt i 3. periode.

2 uger senere skulle forløsningen komme, da Strandby så skulle på besøg i Odense. Kampen var tæt og det er først i de sidste 4 minutter kampen bliver endeligt afgjort, da Strandby trækker målmanden og Odense i 2 omstillinger kan score på åbent mål. 


Det bliver uden tvivl en svær sæson, hvor vi kommer til at spille udelukkende tætte kampe, men det bliver også en sæson hvor vi har mulighed for virkelig at ligge meget på vores eget spil. Spillet er blevet bedre og bedre her i starten af sæsonen, og vi er helt klart på rette vej.


Nyhedsbillede