Herre 2 topper til sidst

17. March 2017, kl. 19.10

Efter en sæson med lidt svingende resultater, er Herre 2 for alvor ved at have fundet formen sidst på sæsonen. Dagens kamp stod mod Bjerre Millennium, hvor Odenseholdet skulle forsøge at holde sig ubesejret på hjemmebanen.

Første periode starter noget afventende fra begge hold. Defensiven var i fokus, hvilket betød der ikke blevet taget de store chancer i offensive. Det resulterede også i at der hverken var den store dramatik eller mange chancer. Lige indtil 4 sekunder før tid, hvor Mikkel får en bold i hjørnet, som han konverterer til en præcis tværpasning til Larz, der nærmest ikke kunne undgå at sætte den ind.

I 2. periode kom der lidt mere liv i kampen. Der skulle et par udvisninger til. Først fik Odense muligheden i powerplay, men det lykkedes ikke at få bolden ind. Derefter var det Bjerres tur. Det var dog ikke dem, der skulle få scoret i situationen. Nørup tager et løb op i banen fra sin back, og sender et godt svirp af et trækskud helt op i målhjørnet. Kort efter får Bjerre endnu et powerplay, men Odense fortsætter deres gode takter i boxplay og holder tæt. Sidst i perioden får Bjerre et frislag tæt på mål. Bjerre får god til at spille bolden, hvilket forvirrer Odensespillerne en smule, og på en hurtig kombination får de reduceret.

Det var et lidt usikkert Odensehold, der kom ud til 3. periode. Et par dumme boldtab midt på banen kunne have kostet, men rigtig farligt bliver det ikke. I løbet af perioden får Odense spillet op at køre, og efter 6 minutter sendte Rasmus Iversen en tværpasning til Christian, der sætter den sikkert ind. Herefter ser de sig ikke tilbage. En række udvisninger til Bjerre - der blandt andet resulterede i overtal 5 mod 3 - blevet straffet prompte. 2 gange er Rasmus Munk skarp inde foran mål, og kommer først over en retur, og da han også leverer et fremragende oplæg til Mikkel, er kampen knækket. 6-1, men det var ikke slut endnu. Mikkel og Rasmus Munk kommer af sted 2 mod 1. Rasmus vælger at afslutte selv, og sætter sikkert bolden ind bag målmanden. Blot 16 sekunder efter opstår en identisk situation, men denne gang får Mikkel pasningen, og sætter endnu en bold i nettet. 8-1, og Bjerre havde for længst indset at der ikke var noget at komme efter den dag.

Yderligere et par udvisninger ændrede ikke på den stilling, og Odense kunne stille sig tilfreds med en kamp, hvor de lige skulle i gang, men så kom de det til gengæld også. Blandt andet takket være et hidtil uset effektivt powerplay.